Background

zondag 20 februari 2011

Schetsboek

Vrijdag ben ik lekker aan het winkelen geweest en veel informatie verzamelt over allerlei soorten verf, mediums e.d. en ik heb natuurlijk ook wat spullen gekocht [ kon niet zonder iets vertrekken ] waaronder een schetsboek van Canson. Een leuke vierkante van 18,5 cm met een roze plastic kaft. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik toch wel enigszins een hekel heb aan roze !! Maar ik kon deze toch niet laten liggen, nu wilde het toeval dat ik op de beurs een papierblok van K&company had meegenomen namelijk de Celeste en hier zit oa papier met wat roze in, dit heb ik dus gebruikt om de kaft aan de voor en achtekant te beplakken.
Zo ziet het er nu uit:

De voorkant
De achterkantIk heb de kaften beplakt met het papier en rondom tissuetape geplakt.Daarna nog wat dingen uit het papier geknipt en erop geplakt, op de voorkant nog een lintje erbij en ter afwerking heb ik de kaftjes ingesmeerd met witte gesso die ik verdunt heb met verf en daarna gelijk met een billendoekje voor een deel weer afgeveegd heb.
Nu nog wat lintjes en bedeltjes eraan bevestigen en dan is hij klaar.
Ik kga hierin allerlei technieken uitproberen en er dan bij schrjven wat ik gedaan heb, zodat ik het allemaal bij elkaar heb. Ook kan ik ideeën in noteren en uitwerken , voordat ik het in het echt ga doen.

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

1 opmerking:

 1. Wauw mooi gedaan Petra.
  Mooi papier en wat een leuk idee om zo'n boek te maken.
  Ik wil nog steeds zoiets maken met alle stempels die ik heb erin stempelen en de alfabetten van Quickuts er in enzo.
  Zodat ik weet wat ik allemaal heb.
  Ben heel nieuwschierig naar de inhoud straks

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen