Background

zondag 9 oktober 2011

Distress inkt

Ja ja, ik ben er nog!!
Alleen erg druk met van alles zoals wel vaker de laatste tijd. Ik heb heel veel van mijn scrapspullen uitgezocht en ben dit allemaal aann het fotograferen en op het Scrappers Anonimous forum aan het zetten.Verder alles nog steeds aan het reorganiseren enz enz.

Ik heb tussendoor ook nog een [ tijdelijke ] oplossing gemaakt voor mijn distress inkt pads. Ik heb ondertussen alle kleuren , maar heb nog niet voor elke kleur een houder, wat ik in de toekomst wel wil.
Ik heb dus nu voor de tussentijd de volgende oplossing:

Ik heb voor elk kleur een kussentje. Op de site van Ranger kun je een kleurenkaart downloaden met alle namen van de distress inkt kleuren. Deze heb ik op stickervel uitgeprint en daarna per kleur losgesneden.
Ik heb nu op een A4 vel karton de stickers opgeplakt op zo'n manier dat het kussentje er goed tussenpast en elkaar niet gaat overlappen.
In de openingen heb ik stukjes zelfklevende klittenband geplakt, die je bij de Hema kunt kopen en hier heb ik mijn kussentjes opgedrukt en nu blijven ze goed op hun plek zitten.


Ik heb hier over heen nog een transparante sheet aan de bovenkant vastgezet, zodat als ik ze nu in de mappen van de Hema doe, die met die klittenband skluiting, vegen de kleuren niet door elkaar!!!

Ik heb het bestand ook nog een keer uitgeprint op op printer papier en hier in de hokjes  de juiste kleur aangebracht en deze zit bij de map in.Verder kun je hier op de site van Ranger ook een labelsheet downloaden, hier staan ook weer alle namen van de kleuren op, deze heb ik 4 maal op stickervellen uitgeprint en daarna alle kleuren losgesneden.
nu heb ik ze allemaal met de juiste kleur gekleurd en op alle zijkanten van mijn doosjes inkt geplakt, zodat ik heel gemakkelijk kan zien wat welke kleur is. Dit was iets wat ik al heel lang wilde en heb ik nu eindelijk maar eens tijd voor gemaakt [  alweer een aantal weken terug ].Ondertussen ben ik ook nog met een paar projecten tegelijk bezig, maar deze zijn nog niet klaar, dus kan ze nog niet laten zien.
Ook ben ik geregeld gewoon lekker aan het experimenteren met spullen en dergelijke om weer eens wat ideeën op te doen, maar later meer daarover!

Bedankt voor het kijken en heel veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

1 opmerking:

  1. Wat een goed idee. Wat zal dat lekker opruimen.


    groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen