Background

dinsdag 25 oktober 2011

Gezondheidsproblemen

Hoi allemaal,
zoals jullie merken is er weinig activiteit op mijn blog , maar dat heeft alles met mijn gezondheid te maken, daar gaat het niet zo goed mee.

Ik heb in februari 2008 een gastric bypass gehad en eigenlijk is dat heel erg goed gegaan, tot begin dit jaar.
Begin dit jaar kreeg ik geregeld problemen met eten , waardoor ik niet genoeg energie krijg.
Ongeveer een week of 8 geleden is dit enorm verergerd, doordat ik bijna continu moet boeren en hikken, vooral na het eten/drinken, maar ook daarna, gewoon eigenlijk de hele dag door. En heel erg veel en vaak pijn in mijn maag.

Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en heb een verwijzing voor de maag-darm en leverarts gehad, maar hier kan ik pas 18 november terecht.
Ongeveer 2 weken terug ging het helemaal slecht, heel veel pijn in mijn maag, waardoor ik de nacht bijna niet geslapen had. Ik heb toen met het ziekenhuis contact opgenomen met de vraag of het echt niet eerder kon, maar dat kon niet tenzij mijn huisarts met hen contact op zou nemen. Ik dus mijn huisarts gebeld, maar die vond het geen spoed, dus heeft geen contact opgenomen.

Ik was hier behoorlijk door van slag. Die zaterdag ging ik met een vriendin Hil en mijn zus Linda naar de beurs in Vijfhuizen en heb het hier uitgebreid met hen overgehad. Mijn vriendin gaf mij toen ook wel op mijn kop dat ik te lang had gewacht met actie ondernemen  [ heeft ze waarschijnlijk wel gelijk in ] , maar gaf mij verder het advies om contact op te nemen met mijn arts in Belgie die mij heeft geopereerd. Zelf had ik daar nog niet aan gedacht. Ik heb in het weekend gelijk een mail gestuurd, maar maandag gelijk vanaf mijn werk toch ook maar gebeld. Helaas kon ik de afdeling niet spreken omdat hij de hele dag aan het opereren was.

In de loop van de dag ging het erg slecht op  mijn werk, erg veel last van mijn maag en veel boeren ed. Na een akkefietje met een klant ben ik in overleg naar huis gegaan omdat het niet ging. Toen ik thuis kwam heb ik toch gelijk nog een keer met Belgie gebeld en nu kreeg ik gelukkig gelijk de assistente aan de lijn en kon ik gelijk voor afgelopen donderdag een afspraak kunnen maken.
Mijn zus stond gelukkig gelijk voor me klaar en is met me meegegaan naar Belgie. Na een uitloop van ruim een uur  [ pfff ] had ik dan een gesprek met mijn arts. Het was vrij ongewoon wat ik voor klachten had, maar hij had me gelukkig flink horen hikken in de gang .......
Ik moet dus nu deze donderdag weer terug komen en dan worden er 2 onderzoeken gedaan en krijg ik hier ook dezelfde dag de uitslag van. Donderdag weet ik dus wat er aan de hand is en wat eraan gedaan kan gaan worden.

Ik hoop dat het gemakkelijk op te lossen is, want ondertussen ben ik al bijna een week thuis van mijn werk en daar baal ik behoorlijk van, hoewel ze op mijn werk erg veel begrip hebben voor mijn situatie!
Verder heb ik dan ook nog een probleem met mijn maandelijkse perioden [ pfff.... ] en hier heb ik afgelopen vrijdag een echo voor gehad en heb ik aankomende vrijdag een gesprek met de gynaecoloog wat daar aan te doen is en hoe dit op te lossen.

Al deze problemen veroorzaken helaas dat ik gewoon geen energie heb en veel moe ben. Ik kan mezelf gewoon niet aan het scrappen krijgen tot nu toe. Ik hoop dat dit snel veranderd.

Het is een heel verhaal, maar ik wilde het toch laten weten,

Bedankt voor het kijken en  iedereen heel veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

2 opmerkingen:

 1. Lieve Petra,

  Heel veel sterkte en laten we hopen dat ze je kunnen helpne.

  Kus,
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra, hoe gaat het nu met je? Hopelijk ben je nu van alles af en heeft je arts hier iets aan kunnen doen. Veel beterschap en groetjes van Karin

  BeantwoordenVerwijderen