Background

dinsdag 16 november 2010

Beeswax en melting pot uitprobeersel

Ik heb van Ingrid van Papillon-Hobby een melting pot met praktische alle materialen te leen om eens flink mee te experimenteren en oefenen.
Vandaag voor het eerst met de beeswax in de melting pot gewerkt en dit is wat er uit gekomen is


Ik heb eerst grunge paper beinkt met distressinkt en daarna met archival inkt hier wat stempels op afgedrukt, daarna goed gedrukt met de heattool. Toen wat vintage plaatsjes van Crafty Individuals, wat bestempeld crepepapier en nog een Tattered Angels Mistables Paper Element, die ik eerst met glimmer mist bewerkt heb door de beeswax gehaald en erop gelegd en goed met een schraper het overtollige weg gehaald en goed aangedrukt. Daarna langs de randen met een kwast nog wat beeswax langs de randen laten druipen.

Het is nog niet helemaal zoals ik het wil, maar het is ook voor het eerst dat ik ermee werk en  het ziet er al redelijk uit. Het is wel erg leuk om mee te werken. Ben er alleen wel ook al achter dat ik er een extra non-stick craft sheet bij moet hebben, zodat ik voor de beeswax 1 kan gebruiken en 1 voor stempelen en embossing ed. Het viel mij tegen hoe moeilijk je de beeswax van het sheet af krijgt.

Hier nog een foto van dichterbijDit is zeker iets waar ik vaker mee aan de gang wil gaan. Ik ga lekker verder met experimenteren.

Veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

3 opmerkingen:

 1. Ziet er erg gaaf uit zeg.....heerlijk he dat expirimenteren.
  Ik vind je kalender in je vorige post ook PRACHTIG!!!!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad Jacqueline heerlijk dat experimenteren!!!!
  Dank je wel voor het compliment.
  Ik keek op jouw blog maar jij maakt ook prachtige dingen.

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker he om zo te experimenteren. Ik geniet daar ook heel erg van.

  BeantwoordenVerwijderen