Background

maandag 18 april 2011

Tags met alcohol inkt, glass bead gel en maskeervloeistof en aankopen Zeist

Afgelopen weekend is zoals de meesten wel weten de Art Specially geweest. Ik ben hier geweest om te assisteren bij Papilon-Hobby. Ik heb hier gedemonstreerd en geholpen in de verkoop en op zaterdagavond en zondag tussen de middag heb ik ook een workshop gegeven met de tag met glass bead gel en bloemen van mica bewerkt met alcohol inkt. Het was heel erg leuk weer en ik heb weer erg mooie spullen gezien en .....  gekocht !!!

Hier volgen de voorbeelden die ik had gemaakt:

De 1e en de 3e foto zijn tags gemaakt met de markeervloeistof van Talens en alcoholinkt. De 2e en 4e foto zijn tags gemaakt met de glass bead gel en de bloemen van mica bewerkt met alcoholinkt. Beide technieken zijn heel erg leuk om te doen en je kunt er erg veel mee doen.
Er is mij op de beurs gevraagd of ik een goede beschrijving van beide zou willen maken en hier zal ik mij over een tijdje op gaan richten, moet eerst even andere dingen doen, maar hou mijn blog in de gaten , want ik ga beide technieken proberen zo duidelijk mogelijk weer te geven!

De reacties op beide ideeën waren erg goed en dat was erg leuk om te horen.

Natuurlijk ben ik ook nog over de beurs heen geweest [ meer dan 1 maal zelfs ]  en heb daarbij erg veel mooie spullen gekocht, ik had mezelf toestemming gegeven om flink uit te pakken en dat is zeker gelukt:

Bedankt weer voor het kijken en erg veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

4 opmerkingen:

 1. Zo, jij bent goed geslaagd ;o)
  ik moet nog even foto's nemen en dan zal ik ook even plaatsen wat ik gekocht heb
  ben net als jij even lekker los gegaan

  groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW.....jij bent wel heeeel goed geslaagd meis...schitterende spullen, heel veel va Timmy.....je kan wel even vooruit en heel veel plezier er van.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt wel zeggen dat je lekker los bent gegaan, ik zit te kwijlen bij de foto's.
  wat heb jij gave spulletjes gekocht !!!heel veel plezier ermee en we zien wel een keer wat voor moois je ermvan gemaakt hebt !

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petra , ik dacht dat ik veel gekocht had..............jij bent echt helemaal los gegaan. Heerlijk he ??!! Ik vond het weer een super gezellige beurs. Leuk je weer eens gezien te hebben. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen