Background

woensdag 30 maart 2011

Rustig op mijn blog

Helaas is het de laatste tijd nogal rustig op mij  blog. Al een aantal weken heel erg last van mijn  rug en de wervels tussen mijn schouderbladen, ben druk bezig met manuela therapie, maar heb erg veel pijn gehad en nog. Gelukkig gaat het langzamerhand wat beter , maar vanaf maandag nu ook nog een buikgriep erbij gekregen!

Vandaar dat ik maar bedacht heb om een video van Adele op mijn blog te plaatsen, die ik echt geweldig vind!! Wat een stem heeft die vrouw, echt geweldig!!!
Ik heb afgelopen weekend nog 2 dagen meegeholpen bij Papillon-Hobby op de beurs in Rijswijk en dat was weer erg leuk en gezellig!

En ik ben nu ook in het bezit van de Vagabond machine van Tim Holtz!! Geweldig!

bedankt voor het en veel creativieteit toegewenst

groetjes Petra

zondag 13 maart 2011

Afscheid

Een collega bij mij op het werk gaat met een paar weken met pensioen. Nu is er aan iedereen gevraagd om op een A4 een anekdote of iets dergelijks te noteren voor hem.
Wij hebben met onze afdeling besloten om gezamenlijk 1 A4 te maken en daar allemaal wat op te zetten voor hem. Ik heb aangeboden om er een geheel van te maken en daar waren ze erg blij mee.
Ik heb aan elke collega een blanco tag gegeven en daar heeft ieder wat opgeschreven. Donderdag is er een foto van ons allemaal op de afdeling gemaakt en daar heb ik het volgende van gemaakt:


Ik vond het wel leuk om te doen, moest er wel even goed over nadenken hoe ik het precies zou aan gaan kleden, voor een man is dat toch weer anders dan voor een vrouw. Maar ik ben er tevreden over.

Bedankt voor het kijken en veel creativeit toegewenst.

groetjes Petra

donderdag 3 maart 2011

Update schoenen.

Ja gisteren kwam ik thuis, waren de schoenen bij de buren afgegeven!! ik vind dat ik ze erg snel binnen heb, zaterdag besteld in Duitsland en nu al binnen!
Gelijk gepast natuurlijk en helemaal goed. Vandaag heb ik ze voor het eerst aan en tot nu toe zitten ze erg lekker!!! Lekker zacht lopen ze en je loopt gewoon goed, je gaat ook rechter staan ed.

Tot nu toe bevalt het dus erg goed! Waarschijnlijk dat ik over een tijd nog eens ga zoeken op ebay voor nog een paar voor een leuke prijs, scheelt teveel geld!

groetjes Petra