Background

vrijdag 24 december 2010

Hele fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar


Voor iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2011.

groetjes en liefs Petra

zondag 19 december 2010

Kerstsfeer

Vandaag eindelijk wat kerstsfeer in huis aangebracht. Ik heb besloten geen boom neer te zetten, omdat ik hier gewoon niet echt de ruimte voor heb en ik het ook toch wel erg duur vind.
Ik heb bij de Blokker een metalen boompje gekocht en daar een snoer met lichtjes ingehangen, wat nepgroen en kerstballen en ik moet zeggen met name als het donker is is het een leuk gezicht en het past gewoon op de vensterbankVerder nog een grote schaal en een vaas gevuld met lampjes en kerstballen en deco materiaal en voor het raam nog 2 metalen vogel waxinelichtjes gehangen die ik van de week bij de Xenos gekocht heb.

Verder ben ik nog van plan wat kerstdecoraties te gaan maken, maar we zullen zien hoe het deze week gaat lopen.

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

Kijk nou dan !!!

Kan hier eens wat er vanochtend bij mij op het balkon langs kwam...Geweldig toch!!!

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

zaterdag 18 december 2010

Nog meer mooie stofjes

Sinds afgelopen week zit mijn werk heel dicht in de buurt van de dinsdag markt in Haarlem Schalkwijk en daar was ik in de pauze dan ook even heen gegaan en heb daar nog wat mooie stofjes op de kop getikt


En donderdag toen ik boodschappen ging doen liep ik langs een winkel waar ze oa. gordijnstoffen verkopen en daar hadden ze hele mooie coupons liggen en daar heb ik ook nog een paar meegenomenNu word het wel tijd om er wat mee te gaan doen, ik heb al wat ideeën, nu alleen nog even kijken of dat ook gaat lukken, misschien dat ik daar morgen eens mee aan de gang kan gaan.

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst !

groetjes Petra

Let it snow.....

Nou winter hebben we wel dit jaar!!! Gisteren bleef het maar sneeuwen, het is wel een prachtig gezicht al dat wit!!
Hier een paar foto's die ik thuis vanuit mijn woonkamer gemaakt heb
En vannacht was er nog meer gevallen!

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

zondag 12 december 2010

Mooi stofjes

Vandaag ben ik even naar de kerstmarkt in Haarlem geweest en daar kwam ik bij een kraam mooie coupons stof/kant tegen en heb daar gelijk wat ingeslagenDeze ga ik mooi voor mijn scrapcreaties gebruiken heb nu al een aantal ideeën.

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

Naamtag Art of Scrapweekend

Dit weekend was het Art of Scrap weekend dat nog door het designteam en Henk van ScrapArt werd gegeven. [ in januari is er ook nog 1 ] Ik ben vrijdag en zaterdag ook aanwezig geweest om te helpen en diverse technieken ook te leggen en te demonstreren.
Alleen had ik geen naamtag gemaakt [ wat de dames van het designteam me duidelijk maakten .... ] dus vrijdagavond toch nog maar 1 gemaakt en dit is hem geworden:Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

Minder actief

Sinds begin december ben ik een stuk minder actief op mijn blog zoals de meesten wel gemerkt hebben, dit komt doordat ik sinds afgelopen week voor een tijdje werk heb voor 32 uur in de week.
Ik moet na 3 maanden niet te hebben gewerkt toch wel weer behoorlijk in mijn ritme komen merk en heb 's avonds niet zoveel puf om nog creatief te zijn en ook niet om erg actief bij anderen te reageren ed. Maar dat gaat wel weer komen!!
Ik ben op dit moment al veel te blij dat ik weer werk heb, ook al is het maar tijdelijk !!!!!

Veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

zaterdag 4 december 2010

Nog een kerstkaartje met stampbord

Vanavond nog een kart gemaakt met het stampbord.
Vandaag voor het eerst mee gewerkt, terwijl ik het al jaren [ jaar of 6-7 ] in huis heb. Ingrid van Papillon-Hobby had gisteren een zak met diverse vormen meegenomen en gevraagd of ik er iets mee wist. Dus nu moest ik er echt eens mee aan de gang en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind om mee te werken.


Gebruikte stempels zijn van Hero Arts en Crafty Individuals.

Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

vrijdag 3 december 2010

Kerstkaart met stampbord en tissue tape

Vandaag een kaart gemaakt met oa. stampbord en tissue tape.


Op het stampbord heb ik een kerststempel afgedrukt met timber brown stazon en gekleurd met clearsnap cat's eyes. De stukjes bord zijn ong. 2,5 - 2,5 cm en daarvan heb ik er 9 in een vierkant gelegd en daar dan op gestempeld. En daarna ga je met een speciale kraspennetjes lijntjes met inkt wegkrassen zodat je wat meer detail krijgt.
De kaart heb ik gemaakt met de mooie lijn Falala van Making Memories [ die blijft prachtig ] en daarbij ook nog een paar stukjes Tim Holtz tissue tape.
Nog een bloemetje van 6 geponste blaadjes van het papier met een paar geponste blaadjes en een bloem gemaakt van het tissue tape, zoals uitgelegd staat op de blog van Tim Holtz http://www.youtube.com/watch?v=T7CcKi1sBM4&feature=player_embedded

Ik vond het tape al erg leuk [ gewoon al voor de heb .... ]  maar nu vind ik het helemaal geweldig!

Veel plezier ermee.
Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra

donderdag 2 december 2010

Winter 2010

Op mijn balkon heb ik een oude kerstkrans hangen waar al het hele jaar door telkens koolmeesjes ed. op gaan zitten. Dus toen het van het weekend echt winterweer ging worden heb ik daar een pindanetje en een mezenbol bijgehangen.
Nu gaan de koolmeesjes maar ook de kraaien ed. af en aan, dat is zo'n leuk gezicht.


Gisteren met de eerste sneeuw ben ik even naar het Oude Slot hier in Heemstede gelopen om daar wat foto's van te maken, dat leek me wel een mooi gezicht zo in de sneeuw.Bedankt voor het kijken en veel creativiteit toegewenst.

groetjes Petra